Anna sade Jumala

”Olkaa siis kärsivällisiä, veljet, Herran tuloon asti. Katsokaa, kuinka maamies odottaa maan kallista hedelmää ja on kärsivällinen, kunnes maa on saanut syyssateen ja kevätsateen.” (Jaak. 5:7)

”Hän sanoi heille: ”Eloa on paljon mutta työmiehiä vähän. Rukoilkaa siis elon Herraa, että hän lähettäisi työmiehiä sadonkorjuuseensa.” (Luuk. 10:2)

Tämä laulu on evankelista Hilja Aaltosen runon pohjalta tehty. Hän odotti loppuun asti, että herätys tulee. Suurta herätystä emme ole saaneet nähdä pitkiin aikoihin. Emme itse voi herätystä sytyttää, jos sitä ei ylhäältä anneta. Mikään ei kuitenkaan estä meitä rukoilemasta ja pyytämästä viimeistä siunausten sadetta, jolloin Pyhä Henki vuodatettaisiin erityisellä tavalla kansamme ylle. Asia, jota ei sovi unohtaa herätyksestä puhuttaessa, on laulussakin mainittu korjuumiehet. Lisäksi tarvittaisiin kylväjiä ja kastelijoita sekä Jumalan antama synnintunto. Suurta herätystä odottaessa on myös hyvä muistaa, että jokainen tulee itse ja yksitellen Jeesuksen luokse – taivaassa on juhlat, kun yksi syntinen kääntyy.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *