Äidin rukous

”Vanhurskaan voimallinen rukous saa paljon aikaan.”(Jaak. 5:16)

”Vielä minä sanon teille: jos kaksi teistä maan päällä sopii keskenään mistä asiasta tahansa, että he sitä anovat, he saavat sen minun Isältäni, joka on taivaissa.” (Matt. 18:19)

”Hän päästää sinut linnustajan ansasta ja surmaavasta rutosta.” (Ps. 91:3)

Tätä laulua laulaessani tiedän mistä laulan – laulun päähenkilö on minulle tuttu. Olen itse ollut tuo hoippuva nuorukainen, joka Jumalan käsittämättömästä armosta on yhä ylipäätään elossa. Syy tähän löytyy rukoilevasta äidistä ja monesta muusta rukoilijasta, jotka ovat kantaneet minua Herran eteen. Joskus on tarvittu huutoa Jumalan puoleen ja vastaus taivaasta on tullut jopa aivan samassa hetkessä. Kova pää ja ylpeys kuitenkin pidättivät kauan lopullista vastausta. Jumala on joutunut kovallakin kädellä ohjamaan takaisin oikealle tielle, mutta sen Hän on tehnyt rakkaudesta. Sinä joka olet kiinni kahleissa, esimerkiksi tupakassa tai viinassa: tarvitaan oma päätös haluta vapaaksi – lopusta huolehtii itse Jeesus. Hän antaa voiman, kunhan annat hänelle mahdollisuuden. Hän todella päästää sinut linnustajan ansasta!

Ja sinulle rukoilija haluan sanoa, että taivaassa on rukouksen maljat ja kun niiden on aika kuohua, vastaus tulee. Aina tämä ei tapahdu meidän ihmisten toivomalla aikataululla, mutta rupea jo kiittämään – Herra on kuullut sinun rukouksesi. Hyvä on myös ottaa rukoukseen mukaan ainakin toinen rukoilija. Jumalan matematiikassa voima ei kaksinkertaistu vaan 10-kertaistuu! Jeesuskin sanoi, että jos meillä olisi uskoa, voisimme siirtää vaikka vuoria! Jumala tarvitsee meidät välikappaleikseen rukoilemaan, että hän voi antaa vastauksia suoraan taivaasta.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *