Vuodet rientää pois

”Jeesus suoristautui ja kysyi: ”Nainen, missä ovat syyttäjäsi? Eikö kukaan ole sinua tuominnut?” Hän vastasi: ”Herra, ei kukaan.” Niin Jeesus sanoi hänelle: ”En minäkään sinua tuomitse. Mene, äläkä enää tee syntiä.”” (Joh. 8:10-11)

”Sitten hän sanoi: ”Jeesus, muista minua, kun tulet valtakuntaasi.” Jeesus sanoi hänelle: ”Totisesti minä sanon sinulle: tänä päivänä sinä olet minun kanssani paratiisissa.”” (Luuk. 23:42-43)

Raimo Rahnasto on puheissaan hiukan leikkisästikin kuvannut sitä kuinka parhaina päivinämme olemme tohtoreita, opettajia, johtajia yms., mutta hetken kuluttua olemmekin vaipoissa piirtelemässä palvelukodissa seinään. Kukaan emme tiedä huomista päivää ja mitä se tuo tullessaan. Jeesus tarjoaa taivaallista kutsuaan tänään – päätös on tehtävä itse ottaako kutsun vastaan. Ehkä se ei enää huomenna onnistu?

Pelastus onnistui ristinryövärille, kun hän viime hetkinään pyysi Jeesusta muistamaan hänet, kun hän tulisi valtakuntaansa. Jeesus lupasi, että samana päivänä tuo ryövärikin olisi Hänen kanssaan paratiisissa. Tähän ryövärin armoon emme saa kuitenkaan turvata. Jeesus on otettava koko sydämestään vastaan pikimmiten – pelkästään tieto Jeesuksen olemassa olosta ei riitä. Hänen on annettava pestä synnit pois ja hän odottaa myös meidän puoleltamme parannusta. Elämä muuttuu takuulla ulospäinkin nähtävästi. Hän itse sanoi: Mene äläkä enää syntiä tee. Kukaan emme täällä maanpäällä ole synnittömiä, joten tilivälit on hyvä pitää lyhyenä.

Alkuun kuitenkin pääsee antamalla Jeesukselle mahdollisuuden tulla elämään. Hän antaa voiman tulla Jumalan lapseksi. Ohjeita jatkoon saat esimerkiksi näiltä videoilta.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *