Uusi luomus

”Jos siis joku on Kristuksessa, hän on uusi luomus. Vanha on kadonnut, uusi on tullut tilalle!” (2. Kor. 5:17)

”Minä olen viinipuu, te olette oksat. Se, joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, kantaa paljon hedelmää, sillä ilman minua te ette voi tehdä mitään.” (Joh. 15:5)

Jeesus itse opettaa, mitä tarkoittaa olla Kristuksessa. Olemme kuin viinipuun oksia Kristuksen ruumiissa ja kun olemme hänessä, olemme uusia luomuksia. Kaikki vanha on kadonnut ja uusi on tullut tilalle. Viinipuun oksa tuottaa myös satoa ja hedelmästään puu tunnetaan. Tulipas kaanaankieltä tämä jatko, mutta eikös Jeesuskin opettanut vertauksin, jotta ihmiset ymmärtäisivät paremmin.

Voimme olla uusia luomuksia jo täällä maan päällä, mutta täydellinen kirkastettu ruumis odottaa meitä taivaassa. Sinne on vain yksi tie ja se on Jeesus, kun otamme hänet vastaan omakohtaisena Vapahtajanamme. Tällöin meidän syntimme annetaan anteeksi ja meihin laitetaan Pyhän Hengen sinetti, joka on matkalippumme taivaaseen.

Laulan näitä lauluja nettiin, jotta joku voisi näiden kautta kiinnostua Jeesuksesta tai niistä voisi olla apua vaikeisiin hetkiin elämässä. Laulussa on monesti enemmän voimaa kuin puheissa ja siksi suurimmaksi osaksi näilläkin sivuilla on lauluja. Seuraava puhevideokin on jo ajatuksissa valmistumassa ja odottamassa oikeaa hetkeä.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *