Toisenlainen päivä

3 kuukautta ja 20 laulua näillä sivuilla – Jumalan armosta. En voi sanoa, että omiin musiikillisiin tai laulullisiin suorituksiin voisin olla kaikessa tyytyväinen. Olen kuitenkin halunnut johdatuksessa lauluja tehdä, enempää harjoittelematta, ääntä availematta jne. Oppia on tullut joka päivä lisää musiikin tekemisestä. Olen julkaissut kaikki kappaleet myös taustoina. Pääasiassa olen tehnyt ne itselleni laulutaustoisiksi, mutta toki myös muille, jos niiden mukana pystyy laulamaan. Valitettavasti tänä aikana niitä ei pääse käyttämään omaa autoa lukuun ottamatta. Rukoukseni kuitenkin on, että tulossa on evankeliumin kesä. Olimme syksyllä Iisalmen torilla, ja paras tapa netin jälkeen tavoittaa ihmisiä, on laittaa isot äänentoistolaitteet ja mennä ulkoilmaan laulamaan.

Lisäksi mukaan on tullut Sana sinulle -videot, joissa olen sanaa ja todistuksia jakanut. Jukan kanssa olemme tehneet Facebook live -lähetyksiä nyt pari kertaa. Paavali kehottaa Timoteusta seuraavasti:  ”saarnaa sanaa, astu esiin sopivalla ja sopimattomalla ajalla, nuhtele, varoita ja kehota, kaikin tavoin kärsivällisesti opettaen. Tulee näet aika, jolloin ihmiset eivät kärsi tervettä oppia vaan omien himojensa mukaan haalivat itselleen opettajia korvasyyhyynsä. He kääntävät korvansa pois totuudesta ja kääntyvät tarujen puoleen. Mutta ole sinä raitis kaikessa, kärsi vaivaa, tee evankelistan työ ja hoida palvelutehtäväsi täydellisesti.” (2. Tim. 4:2-5) Tässäpä haastetta jatkoonkin!

Kiitos sinulle, joka olet ollut mukana tilaamalla YouTube -kanavaa, antamalla peukkuja, kommentoimalla videoita, rukoilemalla puolestani ja olemalla hengessä mukana!

 

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *