Sydämesi ovella

”Minä seison ovella ja kolkutan. Jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, minä tulen sisälle hänen luokseen ja aterioin hänen kanssaan ja hän minun kanssani.” (Ilm. 3:20)

”Jeesus vastasi hänelle: ”Jos joku rakastaa minua, hän pitää minun sanani. Minun Isäni rakastaa häntä, ja me tulemme hänen luokseen ja jäämme hänen luokseen asumaan.” (Joh. 14:23)

”Ei kukaan voi tulla minun luokseni, ellei Isä, joka on minut lähettänyt, vedä häntä. Sen, joka tulee, minä herätän viimeisenä päivänä.” (Joh. 6:44)

”Hän laulaa nyt muille ihmisille: ’Minä tein syntiä ja vääristin oikeuden, mutta minulle ei maksettu samalla mitalla. Hän pelasti minut joutumasta hautaan, ja henkeni saa katsella valoa.’ Jumala tekee kaiken tämän miehelle kaksi, jopa kolmekin kertaa palauttaakseen hänet haudasta ja antaakseen elämän valon loistaa hänelle.” (Job 33:27-30)

Ovessa, josta Jeesus tulee sisälle ei ole kahvaa ulkopuolella eli se on avattava sisältä päin. Jumala kutsuu kahdesti tai jopa kolmesti, mutta valitettavasti jos tähän kutsuun ei vastaa, se voi mennä ohi. Uskoontulo vaatii siis, että Isä ensin vetää ja sen jälkeen on otettava Jeesus vastaan. Tässä laulussa Jeesus kolkuttaa kolmessa säkeistössä – ottaisitko Hänet tänään vastaan?

Jos vastasit kyllä, voit rukoilla vaikka näin: ”Jumala, tiedän että olen syntinen. Tiedän, että ansaitsen rangaistuksen synneistäni. Luotan kuitenkin Jeesukseen Kristukseen Pelastajanani. Uskon, että Hänen kuolemansa ja ylösnousemuksensa ansiosta saan syntini anteeksi. Luotan Jeesukseen, yksin Jeesukseen omana Herranani ja Pelastajanani. Kiitos Herra, että pelastat minut ja annat minulle syntini anteeksi! Aamen!” (gotquestions.org)

Saatat myös pitää...

1 kommentti

  1. says:

    Hyvä laulu. Siunausta t. Jukka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *