Se on ihmeellinen

 

Olen muuttanut takaisin kotiseudulleni, joten elämänmuutoksen johdosta laulujen suhteen on ollut hiljaista. Nyt on kuitenkin aika tehdä parannusta ja annettava aikaa lauluille. Hengellisessä musiikissa on voimaa ja sen vaikutuksesta olen itsekin saanut tulla uskoon. Olin aiemmin kova laulamaan karaokea, mutta laulaminen, vaikka se mieluista olikin, tapahtui pääosin monen promillen humalassa. Minulle kävi kuitenkin kuten Psalmissa sanotaan: ”Hartaasti minä odotin Herraa, ja hän kumartui puoleeni ja kuuli avunhuutoni. Hän nosti minut ylös turmion kuopasta, upottavasta liejusta. Hän asetti jalkani kalliolle ja vahvisti askeleeni. Hän antoi minun suuhuni uuden laulun, ylistyslaulun Jumalallemme. Sen näkevät monet, tuntevat pelkoa ja turvaavat Herraan.” (Ps. 40:2-4) Jumala on ihmeellisesti myös poistanut tuon jännityksen, jota täytyi aiemmin alkoholilla poistaa.

Omin voimin en saanut noustua ylös, vaikka yritinkin. Jobin kirjassa kerrotaan, että Jumala voi tehdä tämän ihmiselle kahdesti – jopa kolmesti. ”Hän pelasti minut joutumasta hautaan, ja henkeni saa katsella valoa.’ Jumala tekee kaiken tämän miehelle kaksi, jopa kolmekin kertaa palauttaakseen hänet haudasta ja antaakseen elämän valon loistaa hänelle.” (Job 33:28-30) Minun tapauksessani Hän on palauttanut minut oikealle tielle kaksi kertaa – kolmatta kertaa ei välttämättä enää tulisi. ”Ei kukaan voi tulla minun luokseni, ellei Isä, joka on minut lähettänyt, vedä häntä. Sen, joka tulee, minä herätän viimeisenä päivänä.” (Joh. 6:44) Kutsu voi mennä myös kieltäytyessä ohi ja laskuissa pysyminen voi olla hankalaa. Siksi olisi hyvä tänään lähteä seuraamaan Jeesusta, jos Isä tänään vetää puoleensa.

 

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *