Sama voima on Herran

”Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti.” (Hepr. 13:8)

”Mutta minä sanon teille totuuden: teille on hyväksi, että minä menen pois. Ellen mene pois, ei Puolustaja tule teidän luoksenne, mutta mentyäni pois minä lähetän hänet luoksenne.” (Joh. 16:7)

Olen aina pitänyt laulamisesta, mutta muuten en ole musiikkia osannut tehdä enkä soittaa. Tämän asian puolesta kuitenkin rukoiltiin ja vastaus taivaasta tuli. Otin lapsuudenaikaisen soittimen mukaani käyttöohjeineen ja huomasinkin, että osaan sointuja vaihtaa ja rytmitajua löytyi sen verran, jotta pystyin itseäni säestämään. Soittimen otin mukaani 27.12.2020 ja nyt aivan tammikuun 2021 alussa sain ensimmäisen laulun julkaistua YouTubeen. Apuna teknisissä asioissa ja tukena oli Jukka, jonka sivun osoite on biblecenter.se.

Tässä se ensimmäinen laulu on ja aivan kuten laulussa sanotaan: ”Sama voima on Herran sama kuin ennenkin, kun Hän vaelsi kerran teillä Israelin.” Tilanne tänä päivänä on kuitenkin vielä tätä Herramme maanpäällistä aikaa parempi, kuten tuossa Johanneksen evankeliumin kohdassa kerrotaan. Pyhä Henki on lähetetty luoksemme ja Jeesuksen ihmeellinen voima voi olla tänä päivänä monessa paikassa yhtä aikaa! Kunnia Jumalalle!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *