Päivä vain ja hetki kerrallansa

”Rautaa ja vaskea olkoot sinun salpasi, ja niin kuin ovat sinun päiväsi, niin olkoon myös sinun voimasi.” (5. Moos. 33:25)

”Älkää siis murehtiko sanoen: ’Mitä me syömme?’ tai ’Mitä juomme?’ tai ’Mitä puemme päällemme?’ Tätä kaikkea pakanat tavoittelevat. Teidän taivaallinen Isänne kyllä tietää, että te tarvitsette kaikkea tätä. Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttaan, niin teille annetaan lisäksi myös kaikki tämä. Älkää siis kantako huolta huomisesta, sillä huominen päivä pitää huolen itsestään. Kullekin päivälle riittää oma vaivansa.”” (Matt. 6:31-34)

Tervetuloa evankeliumilennolle Havaijille! Tähän virteen tuli tällä kertaa tällainen erikoinen sovitus. Laulu on minulle tuttu ja osaan sen ulkoa, mutta jos tätä ensimmäistä Raamatun paikkaa olisi kysytty, mistä löytyy, en olisi osannut vastata. Tosin tämäkin kohta on Raamatun lukuohjelmassani kohta vuorossa. Aloitan aamuni tietokoneella olevan Raamattuohjelman kanssa aina kotona ollessani. Ohjelma, jota luen, on Raamattu läpi 365 päivässä. Sanasta nousee aina esiin uutta ja kohdat avautuvat uudelleen. Jumala itse avaa Sanaansa Pyhän Henkensä kautta. Tämä laulu olkoon rohkaisuksi – kuten tuo toinenkin Raamatun paikka. Meillä on vain tämä päivä! Eilistä ei enää ole ja huomisesta emme tiedä. Siunausta päivääsi!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *