Laiva kohta saapuu satamaan

Tähän lauluun on sanat ja soinnut ottanut talteen ystäväni Jukka. Hänellä on omat laajat nettisivut osoitteessa biblecenter.se. Jukka on minun musiikin tuottamisessa ja nettisivuissa ollut suurena apuna. Olemme mukana viikoittaisessa Online rukouksessa ja teemme Facebookiin livelähetyksen viikoittain. Olen nuo livelähetykset linkittänyt Sana sinulle -osioon. Olen kokenut tämän netin kautta tehtävän työn kutsumuksena. Se on hieno keino tavoittaa ihmisiä, joita ei muuten tavoittaisi. Olen todistuksissani kertonut minunkin uskoontuloni sekä parannuksen ja luopion tieltä nousun johtuneen juuri netissä olevasta hengellisestä musiikista. Tapanani on ollut jakaa Sanaa ja se tulee seuraavaksi.

”Hän, joka todistaa tämän, sanoo: ”Totisesti, minä tulen pian.” Aamen, tule, Herra Jeesus! Herran Jeesuksen armo olkoon kaikkien kanssa.” (Ilm. 22:20-21)

Raamattumme loppuu näihin sanoihin ja ilmestyskirjassa on useasti tämä sama sanoma. Onko 2000 vuotta pian? On se, koska seuraava Raamatun kohta antaa siihen selityksen.

”Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, vaikka jotkut luulevat hänen viivyttelevän, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan. Hän ei näet tahdo, että kukaan joutuu kadotukseen vaan että kaikki kääntyisivät.” (2. Piet. 3:9)

Hän on antanut armon aikaa kääntyä. Oletko sinä jo valmis, kun hän tulee? Tätä kyselen sinulta ja itseltäni.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *