Kulkuri yössä

Tämän laulun tekijä on Simo Palomäki. Viime lauantaina tapasin hänet Online rukouskokouksessa ja hän lauloi siellä muutaman laulun. Koin, että hänen tekemissään lauluissa on Jumalan voitelu mukana. Pyysin Simolta soinnut tähän lauluun, jonka löysin YouTubesta. Toivottavasti hän ei putoa penkiltä kuullessaan tämän version – se on tehty minun vaillinaisilla lahjoillani. Simolta on ilmestynyt levy Tänään on se päivä, jota voi tilata simo.palomaki@gmail.com. Tilasin itsekin tuon levyn ja innolla odottelen päästä sitä kuuntelemaan.

Jumalan sanassa sanotaan: ”Hartaasti minä odotin Herraa, ja hän kumartui puoleeni ja kuuli avunhuutoni. Hän nosti minut ylös turmion kuopasta, upottavasta liejusta. Hän asetti jalkani kalliolle ja vahvisti askeleeni. Hän antoi minun suuhuni uuden laulun, ylistyslaulun Jumalallemme. Sen näkevät monet, tuntevat pelkoa ja turvaavat Herraan.” (Ps. 40:2-4)

Oma elämäni oli hiukan ulospäin siivompaa kuin tässä laulussa, mutta kovaa vauhtia olin menossa samaan suuntaan. Kuitenkin minutkin nostivat esirukoukset, joita puolestani oli rukoiltu. Rukousten malja tulee kerran täyteen taivaassa ja vastaus lähtee liikenteeseen. Jatka rukousta! Kun rukousaihe on Jumalan Sanan ja mielen mukainen, vastaus tulee – tavalla tai toisella – ennemmin tai myöhemmin.

”Iloitkaa aina. Rukoilkaa lakkaamatta. Kiittäkää joka tilanteessa, sillä sitä Jumala tahtoo teiltä Kristuksessa Jeesuksessa.” (1. Tess. 5:16-18)

 

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *