Jeesus tuntee

 

”Olkaa lujia ja rohkeita! Älkää pelätkö älkääkä säikkykö heitä, sillä Herra, teidän Jumalanne, kulkee itse teidän kanssanne. Hän ei jätä teitä eikä hylkää teitä.”” (5. Moos. 31:6)

”Sinun silmäsi näkivät minut jo idullani. Kaikki päivät oli luotu ja kirjoitettu sinun kirjaasi, ennen kuin ainoakaan niistä oli tullut.” (Ps. 139:16)

Jumala ei koskaan hylkää meitä. Kunhan me vain riipumme hänessä, Hän pysyy meissä. Jeesus kulki ristin tien meidän jokaisen tähden. Hän pyytää vain yhtä asiaa: avaa sydämesi minulle ja minä itse tulen sinne asumaan. ”Jeesus vastasi hänelle: ”Jos joku rakastaa minua, hän pitää minun sanani. Minun Isäni rakastaa häntä, ja me tulemme hänen luokseen ja jäämme hänen luokseen asumaan.” (Joh. 14:23)

Mikään ei ole sattumaa Jumalalle. Hän loi maan ja taivaan – Hän loi myös sinut ja minut. Hän antoi kuitenkin meille oman vapaan tahdon eikä pakota ketään yhteyteensä. Joko sinun elämäsi ”karhunkierros” on tehty ja olet valmis ottamaan Jeesuksen vastaan? Teen seuraavan videoni aiheesta, jolle on annettu paljon anteeksi, hän myös rakastaa paljon. Ei ole niin paljoa eikä niin pahoja syntejä, ettei niitä voisi saada anteeksi. Ne pyyhitään kerralla pois eikä niitä enää sen jälkeen ole.

Jos vastasit kysymykseen kyllä, voit rukoilla vaikka näin: ”Jumala olen tehnyt syntiä sinua vastaan ja haluan saada syntini anteeksi. Uskon että Jeesus Kristus on kuollut minun syntieni tähden ja haluan hylätä syntielämän. Avaan nyt sydämeni sinulle Jeesus ja otan sinut vastaan Herranani ja Pelastajanani. Kiitos Jeesus, että olen saanut kaikki syntini anteeksi. Tahdon nyt lähteä seuraamaan sinua. Aamen.”

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *