Golgatalle saavuin synteineni

”Herra Jumala sanoi käärmeelle: ”Koska tämän teit, sinä olet kirottu kaikkien karjaeläinten ja villieläinten joukossa. Vatsallasi sinun on kuljettava ja tomua syötävä koko elinaikasi. Minä panen vihollisuuden sinun ja naisen välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille. Hän on murskaava sinun pääsi, ja sinä haavoitat häntä kantapäähän.”” (1. Moos. 3:14-15)

”Hän oli halveksittu ja ihmisten hylkäämä, kipujen mies ja sairauden tuttava, jota näkemästä kaikki kasvonsa peittivät, halveksittu, jota emme minäkään pitäneet. Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hän kärsi. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana, mutta häntä haavoitettiin meidän rikkomustemme tähden, runneltiin meidän pahojen tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällään, että meillä olisi rauha, ja hänen haavojensa kautta meidät on parannettu.” (Jes. 53:3-5)

Näin kerrotaan Jeesuksesta jo Vanhassa Testamentissa. Jeesushan sanoi maan päällä ollessaan, että Hänestä Mooses ja profeetat ovat kirjoittaneet. Ihmiskunta lankesi syntiin heti ensimmäisinä hetkinään luomisen jälkeen ja tässä synnin ja sairauden maassa me nyt elämme. Kaikki olemme syntiä tehneet ja Jumalan kirkkautta vailla. Sairaudet eivät kuitenkaan ole riippuvaisia tekemästämme synnistä. Opetuslapsetkin kysyivät Jeesukselta kuka on syntiä tehnyt, kun mies oli sokeana syntynyt. Jeesus vastasi, ettei mies itse eikä hänen vanhempansa. Hän voi vielä tänäkin päivänä parantaa, jotta Isä kirkastettaisiin Pojassa, mutta vaikka emme tässä ajassa paranisikaan niin meitä odottaa täydellisyys tämän elämän jälkeen.

Onko Isä vetänyt sinua tänään pelastukseen ja tälle sivulle? Jos koet, että haluaisit tänään antaa elämäsi Jeesukselle, voit rukoilla vaikka näillä sanoin: ”Jumala, tiedän että olen syntinen. Tiedän, että ansaitsen rangaistuksen synneistäni. Luotan kuitenkin Jeesukseen Kristukseen Pelastajanani. Uskon, että Hänen kuolemansa ja ylösnousemuksensa ansiosta saan syntini anteeksi. Luotan Jeesukseen, yksin Jeesukseen omana Herranani ja Pelastajanani. Kiitos Herra, että pelastat minut ja annat minulle syntini anteeksi! Aamen!” (Got Questions)

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *